App oplossingen

Er is meer mogelijk met een mobiele app.


Apps voor mobiele apparaten maken gebruik van algemene webtechnologieën zoals HTML5, CSS3 en Javascript. Ze verschillen in de basis niet zoveel van ‘gewone’ websites en webapplicaties, met dat onderscheid dat ze zijn aangepast voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.
Telkens wanneer de gebruiker een app opent, wordt de applicatie of een deel daarvan gedownload vanaf het web. Installatie op het apparaat is dus niet nodig (maar het is wel mogelijk om een icoon op het startscherm te plaatsen).
Doordat de app in de browser van het mobiele besturingssysteem draait, zijn apps platformenafhankelijk en dat brengt significante kostenvoordelen met zich mee als je alle belangrijke mobiele besturingssystemen wilt ondersteunen.

 

Multitouch aanrakingen in een webapp.

Dat apps onder water gebruik maken van webtechnologieën, wil niet zeggen dat ze het qua gebruikersbeleving tegen native apps moeten afleggen. Met de juiste technieken kunnen met webapps in veel gevallen nagenoeg dezelfde gebruikerservaring worden gecreëerd.
Zo kunnen webapps reageren op ‘multitouch’ aanrakingen en data veilig opslaan op het mobiele apparaat.

 

Diverse app oplossingen mogelijk.

Wat voor de beste keuze is hangt af van een aantal factoren. De keuze is namelijk afhankelijk van je product of dienst, de wensen en behoeften van de doelgroep of welk werkproces je wilt optimaliseren. En uiteraard ook van het beschikbare budget.

 

E-commerce app

Mobiele webshop

Mobiel betalen

Eenvoudig onderhoud

Meer informatie…

Marketing app

Interactie met gebruiker

Promotie diensten

Social Media koppeling

Meer informatie…

Bedrijfs app

Werkproces papierloos

Werken in de Cloud

Koppeling bestaand systeem

Meer informatie…

Vrijblijvend advies.

Wil je graag meer informatie webapps? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste techniek, die het beste aansluit bij jouw wensen, jouw product of dienst? Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw bedrijf.